Makelaar Utrecht

Uw makelaar in Utrecht

Ook uw huis snel verkopen in Utrecht?

995,- incl btw.

Vast tarief aankoop- en verkoop

Alles onder 1 dak

Kennis van zaken

8,7

320+ tevreden klanten

Waarom kiezen voor De Huizenbemiddelaar

Lokale makelaar in Utrecht 

U vindt ons aan de Newtonlaan 115 in Utrecht. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18:00 uur bereikbaar. U kunt ons bereiken op 030 208 0888 of u komt gewoon persoonlijk bij ons langs. U bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek.

Kennis van de lokale markt in Utrecht en omstreken

Wij zijn al jaren actief in de provincie Utrecht. Met al ruim 320 tevreden opdrachtgevers uit Utrecht en omgeving zijn wij uw makelaar in Utrecht. Wij zijn op de hoogte van de lokale markt. De Huizenbemiddelaar heeft al 53 kantoren in Nederland.

Vast bedrag van 995,- incl btw.

De Huizenbemiddelaar staat voor een vertrouwde, voordelige en vernieuwende aanpak bij de aan- of verkoop van uw woning. Vertrouwd omdat u een complete begeleiding ontvangt, zoals u mag verwachten van een makelaar. Voordelig omdat de complete begeleiding slechts € 995,- inclusief btw. kost.

U heeft één vast aanspreekpunt

Harold Hoeijmans zal u begeleiden tijdens het aankoop- of verkoopproces van A tot Z. Met veel plezier en kennis gaat Harold samen met zijn team op pad in Utrecht en omgeving.

Gratis waardebepaling van uw huis

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Die vraag krijgen wij regelmatig en is van belang voor uw plannen. De waarde van uw woning kan mee of tegen vallen. Om zekerheid te krijgen biedt De Huizenbemiddelaar daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan.

Ook voor uw hypotheek bent u bij ons aan het juiste adres 

In samenwerking met Uw Financieel Plan bieden wij onafhankelijk hypotheekadvies aan. Voor starters hebben wij een extra scherp tarief afgesproken. 

Wilt u een huis (ver) kopen in Utrecht en omgeving en zoekt u een effectieve en voordelige makelaar? 

Mijn naam is Harold Hoeijmans en ik ben de eigenaar van De Huizenbemiddelaar Utrecht. Ik kom oorspronkelijk uit de financiële wereld en ik heb de overstap gemaakt naar de makelaardij om één simpele reden: ik vind niets mooier dan mensen te helpen bij de grootste aankoop en verkoop van hun leven. Adviseren, onderhandelen, ondersteunen, samenwerken met de klant, allemaal onderdelen van het makelaarsvak waar ik van geniet en waar ik samen met de klant iedere keer weer voor het beste resultaat ga.

Een andere aanleiding was wat ik zag in de makelaarswereld vanuit mijn rol als financieel adviseur. Ik zag enorme bedragen langskomen en vroeg mezelf af of de dienstverlening die hier tegenover stond die de hoge kosten rechtvaardigde. 'Dat kan beter en voor een eerlijker tarief' dacht ik bij mijzelf. Toen ik vervolgens in contact kwam met De Huizenbemiddelaar was ik snel overtuigd. Het concept biedt mensen krachtige en complete dienstverlening voor een eerlijk tarief. Dit klopt gewoon.

Makelaar en Hypotheekadvies onder één dak

Daarnaast zie ik dat ik door mijn financiële achtergrond mensen op twee manieren kan helpen, als makelaar en als hypotheekadviseur. Het is voor veel mensen lastig en omslachtig om met twee (vaak dure) adviseurs te werken bij de verkoop of aankoop van hun huis. Via ons kunnen ze veel geld en tijd besparen door alles te regelen voor één vast laag tarief.

Of u nu een huis wilt kopen of verkopen in Maarssen, Vleuten, Nieuwegein, de Meern, Leidsche Rijn, IJsselstein, Vianen, Utrecht Centrum, Zeist, De Bilt, Bilthoven of een andere plek in Utrecht en omgeving. Wij helpen u graag.

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij ons krijgt u wat u kunt verwachten bij een betrouwbare en deskundige makelaar alleen dan voor een vast laag tarief. Betaal niet langer teveel voor uw makelaar en profiteer van het concept van de Huizenbemiddelaar:


 •  Vaste lage prijs van 995,- euro incl BTW
 •  Uitgebreide kennis en ervaring als makelaar in Utrecht en omgeving voor snel en scherp resultaat
 •  Compleet makelaar dienstenpakket voor verkoop, aankoop en waardebepaling
 •  VBO-makelaar, vakbekwaam en betrouwbaar
 •  Deskundig makelaar én financieel adviseur voor één vaste lage prijs
 •  Hoge klanttevredenheid (8,7 gemiddeld)

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Leer ons kennen 

Bij De Huizenbemiddelaar Utrecht kunt u voor een vaste lage prijs een compleet makelaar dienstenpakket krijgen die voldoet aan wat we bij de Huizenbemiddelaar de vier V’s noemen:

 • Vertrouwd - u kunt van ons verwachten wat u van iedere deskundige makelaar verwacht en meer.
 • Voordelig - een vast bedrag, transparant en inzichtelijk wat u precies krijgt voor uw geld.
 • Vakkundig - uw makelaar is persoonlijk lid van de gerenommeerde brancheorganisatie VBO-makelaars.
 • Vernieuwend - u mag de rondleiding zelf verzorgen bij verkoop, of u laat het aan ons over. Wij doen vervolgens de onderhandeling voor snel en scherp resultaat.

Er is zoveel wat u kunt doen met het geld dat u bespaart op uw makelaarskosten: uw kosten koper meefinancieren, sparen of beleggen, een badkamer of keuken verbouwen, tuin aan laten leggen, achterstallig onderhoud wegwerken of een heerlijke vakantie.


Neem een kijkje bij onze aankoopmakelaar en verkoopmakelaar diensten:

• Uw huis te koop zetten? Wat De Huizenbemiddelaar Utrecht voor u kan betekenen.

• Uw droomhuis kopen? Wat De Huizenbemiddelaar Utrecht voor u kan betekenen.

Complete dienstverlening aankoopmakelaar in Utrecht en omgeving

Een voordelige vaste prijs gaat bij de Huizenbemiddelaar samen met een complete en deskundige dienstverlening. Wat u kunt verwachten als u via ons aankoopbegeleiding inschakelt:

 • Advies en begeleiding bij de tweede bezichtiging
 • Realistische waardebepaling van de beoogde woning
 • Onderhandeling van een scherpe prijs (onze specialiteit)
 • Beoordeling van het voorlopig koopcontract
 • Verzorgen dat de afspraken uit het koopcontract van begin tot eind goed worden doorlopen door beide partijen

Het is ook mogelijk financieel advies via ons te regelen. Een woning kopen betekent doorgaans ook een hypotheekadviseur inschakelen. Dit kost vaak veel geld aangezien deze ook vaak met variabele en hoge tarieven werkt. Verder kan er vertraging en miscommunicatie ontstaan tussen de twee adviseurs. Wij kunnen zowel uw aankoopmakelaar als financieel adviseur bieden voor één vast tarief.


Wat kunt u verwachten wanneer u zowel aankoopmakelaar als financieel adviseur via ons inschakelt?


 • Aankoopmakelaar en financieel adviseur voor één vaste lage prijs, u weet precies wat u krijgt voor welke prijs
 • Gestroomlijnde communicatie en schakeling bij onderhandelingen
 • Gedegen inschatting van uw financiële mogelijkheden bij aankoop

Duizenden euro’s besparen op de aankoopmakelaar

Een goede aankoopmakelaar bespaart u meteen al veel geld door een scherpe prijs voor u te bedingen. Tegenwoordig kan je bijna niet meer zonder een aankoopmakelaar door de hoge snelheid waarmee huizen tegenwoordig van eigenaar wisselen. Een goed overzicht en een krachtige koopstrategie zijn doorslaggevend voor uw succes. Daarnaast zorgt de aankoopmakelaar voor de juiste financiële en juridische randvoorwaarden.

Helaas vraagt de gemiddelde aankoopmakelaar een enorm bedrag voor hun dienstverlening. Dit is doorgaans veel meer dan nodig zijn we achter gekomen. Wij bieden u een compleet dienstenpakket en uitstekende resultaten voor één vaste lage prijs. U bespaart daarom dubbel bij de Huizenbemiddelaar: op een scherpe aankoopprijs (ons specialisme) én op uw makelaarskosten.

Dit is wat u bespaard bij ons ten opzichte van de gemiddelde makelaar (landelijk gemiddelde courtage voor een aankoopmakelaar is 1,5%):


Huis verkopen Utrecht


Het geld dat u bespaart op de makelaar kunt u uitgeven aan andere belangrijk zaken: misschien financiering van uw kosten koper, een verbouwing, op vakantie of iets anders. Waarom zou u dit aan de makelaar uitgeven? 

Maak vrijblijvend een afspraak met de makelaar in Utrecht

Of u nu een woning wilt verkopen of kopen in de omgeving van Utrecht bijvoorbeeld in Maarssen, Vleuten, Nieuwegein, de Meern, Leidsche Rijn, IJsselstein, Vianen, Utrecht Centrum, Zeist, De Bilt, Bilthoven of een andere plek in Utrecht en omgeving. De Huizenbemiddelaar Utrecht staat voor u klaar.

Wilt u eerst kennismaken of alleen wat vragen stellen? Bel ons gerust op 030-2080888 of maak een afspraak om vrijblijvend onder het genot van een kop koffie of thee kennis te maken. Wij horen graag uw wensen en vertellen graag over de mogelijkheden bij de Huizenbemiddelaar Utrecht.