Wilt u onafhankelijk hypotheekadvies? De Huizenbemiddelaar Utrecht

Wilt u onafhankelijk hypotheekadvies?

995,- incl btw.

Vast tarief aankoop- en verkoop

Alles onder 1 dak

Kennis van zaken

8,7

320+ tevreden klanten

Onafhankelijk hypotheekadvies

Startershypotheek

In samenwerking met Uw Financieel Plan bieden wij onafhankelijk hypotheekadvies aan. Voor starters hebben wij een extra scherp tarief afgesproken. Aansluitend op het ondertekenen van de voorlopige koopovereenkomst kunnen we meteen een afspraak maken voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met de hypotheekadviseur. Tijdens dat gesprek krijg je een duidelijk overzicht van de maandlasten en wordt er een onafhankelijke vergelijking gemaakt tussen alle aanbieders.

Maatwerkhypotheek

In samenwerking met Uw Financieel Plan bieden wij onafhankelijk hypotheekadvies aan. Voor doorstomers en zelfstandigen hebben wij een voordelig tarief afgesproken. Er wordt inzicht gegeven in de nieuwe financiële situatie en extra aandacht besteed aan de bestaande hypotheek, het inkomen en de toepasselijke fiscale regels. De hypotheekadviseur geeft u een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en maakt een onafhankelijke vergelijking tussen verschillende aanbieders.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Onafhankelijke vergelijking van alle hypotheken
  • Ruime ervaring op gebied van financiële dienstverlening
  • Uitgebreide kennis van de woningmarkt en makelaardij
  • Vlotte communicatie tussen makelaar, taxateur, hypotheekbank en notaris
  • Volledig ontzorgd voor een scherpe prijs


Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Makelaar in combinatie met hypotheekadvies in Utrecht

Verkopen of kopen van een huis betekent dat u vaak met minimaal twee adviseurs te maken heeft: de makelaar en de hypotheekadvieseur. Dit kan aardig in de papieren lopen aangezien beiden met hoge variabele tarieven kunnen werken. Daarnaast loopt de communicatie tussen beiden niet altijd voorspoedig. De Huizenbemiddelaar Utrecht biedt u de optie om ook hypotheekadvies via ons te regelen. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Vloeiende communicatie en schakeling bij onderhandelingen.
  • Geen misverstanden tussen de makelaar en de hypotheekadvieseur.
  • Een makelaar en hypotheekadvieseur in Utrecht voor één vaste lage prijs.
  • Nauwkeurige financiële inschatting van de mogelijkheden bij aankoop en verkoop van uw woning.

Maak vrijblijvend een afspraak voor onafhankelijk hypotheekadvies


Wilt u eerst kennismaken of alleen wat vragen stellen? Bel ons gerust op 030-2080888 of maak een afspraak om vrijblijvend onder het genot van een kop koffie of thee kennis te maken. Wij horen graag uw wensen en vertellen u graag meer over de mogelijkheden.