Huis snel verkopen in Utrecht? Bekijk onze aanvullende diensten

Huis snel verkopen? Bekijk onze aanvullende diensten

995,- incl btw.

Vast tarief aankoop- en verkoop

Alles onder 1 dak

Kennis van zaken

8,7

320+ tevreden klanten

Aanvullende diensten huis kopen

Bouwkundig rapport

 297,-

Taxatie

 375,-

Onderzoek duurzaamheid

98,-

Aanvullende diensten huis verkopen

360° foto's

149,-

2D/3D Plattegronden

125,-

Woningfilm

 325,-

Makelaar in combinatie met hypotheekadvies in Utrecht

Verkopen of kopen van een huis betekent dat u vaak met minimaal twee adviseurs te maken heeft: de makelaar en de hypotheekadvieseur. Dit kan aardig in de papieren lopen aangezien beiden met hoge variabele tarieven kunnen werken. Daarnaast loopt de communicatie tussen beiden niet altijd voorspoedig. De Huizenbemiddelaar Utrecht biedt u de optie om ook hypotheekadvies via ons te regelen. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen:

  • Vloeiende communicatie en schakeling bij onderhandelingen.
  • Geen misverstanden tussen de makelaar en de hypotheekadvieseur.
  • Een makelaar en hypotheekadvieseur in Utrecht voor één vaste lage prijs.
  • Nauwkeurige financiële inschatting van de mogelijkheden bij aankoop en verkoop van uw woning.

Wilt u onafhankelijk hypotheekadvies?

Startershypotheek

In samenwerking met Uw Financieel Plan bieden wij onafhankelijk hypotheekadvies aan. Voor starters hebben wij een extra scherp tarief afgesproken. Aansluitend op het ondertekenen van de voorlopige koopovereenkomst kunnen we meteen een afspraak maken voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met de hypotheekadviseur. Tijdens dat gesprek krijg je een duidelijk overzicht van de maandlasten en wordt er een onafhankelijke vergelijking gemaakt tussen alle aanbieders.


Maatwerkhypotheek

In samenwerking met Uw Financieel Plan bieden wij onafhankelijk hypotheekadvies aan. Voor doorstomers en zelfstandigen hebben wij een voordelig tarief afgesproken. Er wordt inzicht gegeven in de nieuwe financiële situatie en extra aandacht besteed aan de bestaande hypotheek, het inkomen en de toepasselijke fiscale regels. De hypotheekadviseur geeft u een duidelijk overzicht van alle mogelijkheden en maakt een onafhankelijke vergelijking tussen verschillende aanbieders.