14 Facebook Tips waarmee u uw huis sneller zult verkopen!

14 Facebook Tips waarmee u uw huis sneller zult verkopen

Benut Facebook voor een veel groter bereik:

  • 14 Gouden Tips
  • Verkoop uw huis sneller
  • Leer een gedegen verkoopstrategie
  • Hoe u meer bezichtigingen krijgt
  • Maak gebruik van onze jarenlange expertise
  • Gratis te downloaden
50%
Krijg direct toegang tot onze tips

Mijn naam is Harold Hoeijmans en ik ben de eigenaar van De Huizenbemiddelaar Utrecht. Ik kom oorspronkelijk uit de financiële wereld en ik heb de overstap gemaakt naar de makelaardij om één simpele reden: ik vind niets mooier dan mensen te helpen bij de grootste aankoop en verkoop van hun leven. Adviseren, onderhandelen, ondersteunen, samenwerken met de klant, allemaal onderdelen van het makelaarsvak waar ik van geniet en waar ik samen met de klant iedere keer weer voor het beste resultaat ga.

De beste verkoopprijs realiseren gaat samen met het aantal bezichtigingen. Het is heel simpel. Als er niemand komt kijken is de kans op een verkoop simpelweg nul. Meer bezichtigingen vergroten de kans op de gewenste verkoopprijs. En waar begint het oriëntatieproces van een potentiële koper? Juist, op het internet. Zorg er dus voor dat uw huis te zien is op relevante websites waar potentiële kopers kijken.

Bij De Huizenbemiddelaar hebben we een ruime kennis en expertise op het gebied van huizenverkoop. Wij delen die kennis graag. 

Bekijk de 14 Facebook Tips

Hierbij 14 gouden tips om uw huis te verkopen via Facebook.

50%
Krijg direct toegang tot onze tips